Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom gärna med hårig kritik.. och härlig... (Bättre  KYREUS?)


förfallna tankar

sitter på dina grenar av tankar
gungandes med mina ben
visslandes till fåglars serenad
från morgon till sen natt

står upp i dina tankar och skrattar
åt när jag hårt går på ditt grund
bara för en stund
och morgon gryr rodnandes ny

när jag trillar av dina tankar
och faller från din himmel
till ditt golv av flisig ek.
då blöder jag inte

när jag faller ur dina tankar
blöder jag inte
av det fria fallets
sus

kvar på en gren
sitter jag
i mina tankar
kvar

 




Fri vers av Fredric
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-10 22:56



Bookmark and Share


  Blåbäret
inget förfall här inte...det visslas och kvittras om en sorts onåbarhet och oförmåga till att bli sårad...lite så där sorglös lycka...bra tänkt och skrivet!
2009-02-11

  Lyckohäxan Enediel
I sin helhet så ger den här mig roliga och smått hånfulla bilder när jag läser...fick ett konstigt leende på mina läppar här.

i tredje stycket...har du missat ett "å" efter "d" månne?
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric