Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amputerat slaktträd

Den självslaktade släkten
träffades i fredags

Bland relationssplitter
och rester av familjer
satt vi och rodnade skam

för spräcklig grund

Ur bräckliga blodsbandsruiner
försöker vi numera försiktigt
att skrapa damm
att spridas för vinden
när nya skott, trots allt, gror fram
ur resterna av sprucken stam

ur resterna av sprucken stam




Fri vers av enna
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-10 23:13



Bookmark and Share


  Roula O
vackra rader och starka ord!
2009-02-15

    Ling
Det är svårt med band man inte kan klippa ibland. Vackert formulerat.
2009-02-10

  Människa
Att skrapa damm försiktigt... Smått genialiskt i alla fall.
2009-02-10

  Miss Mod
"bräckliga blodsbandsruiner"
Stark och träffande text.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

enna