Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov tryggt mitt barn..

Sov mitt älskade barn
mörkret är här
nattens skuggor sänkt sig
vet att trygg du är..
änglarna finns hos dig
alltid dag som natt..
sov, mitt älskade barn
du min dyrbara skatt...







mare











Fri vers av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-11 00:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Barn är en Guds gåva och en välsignelse.
2009-02-11

  Johan Bergstjärna VIP
Så tryggt & fint... : )
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP