Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontaktlim

När jag sprungit vilse igen
stångat min blodiga skalle i betong
känns det krossade fel
jag måste stanna upp, se mig om
sätta fast små lappar
lappar med lim
för att få kontakt
kontaktlim..




Fri vers av Fredric
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-09-01 20:35



Bookmark and Share


  Myself
gillar kontaktlimstanken,snyggt plitat.
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric