Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Fadern, Sonen och Den heliga Anden.


STOLTHET

De har fientligt vajande fanor.
Som föder vapen.
Vi har naturen
Som föder kärleken.
Så Smält ihop era hjärtan
till ett halsband
Vaja den i vinden.
Dansa in treenigheten
Så alla ser den.
Och förtrycket smälter i elden.
Stunden är kommen när du,
Välkomnar den.

Så vaja din dyrbarhet i stormen.





Fri vers av "Dempa"
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-11 13:46



Bookmark and Share


  Roula O
Mycket vackert!
2009-02-15

  Eaglemountains VIP
Mycket tänkvärt ....
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"