Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgätmigej

Jag vet en blomma, som är så grann
som jag en sommardag i min nya trädgård fann
denna blomma förglömmer jag ej
den sköna blåa, förgätmigej

Jag har en vän, som är så grann
men som jag så sent i livet fann
en vänskap så stark finns mellan oss
så henne glömmer jag aldrig heller, förstås

jag har en tro på min Gud, som är så stark och stor
Han finns hos mig, och i mitt inre bor
och har alltid funnits hos mig
så Honom förglömmer jag ej

man glömmer aldrig sådant som är viktigt eller skönt
man glömmer aldrig sommaren, när allting är så grönt
ej heller äkta vänskap, eller skönhet, i blomma eller brud
och aldrig heller glömmer man sin GUD




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-11 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2009-02-23

  "Dempa"
Orden bara blommar :)
2009-02-12

  Maria T
Du är en stor poet.
En stor nådegåva du fått.
2009-02-12

  anits VIP
Så underbart och ljuvligt du skriver här,
förgätmigej en blomma som om våren
och sommaren är så vacker i det Han
skapat till oss
2009-02-11

  arja savela
du o jag är nog ganska lika även i skrivande fast jag kan inte skriva så poetiskt.dina texter ger mig tro på ett bättre mående.tips:läs min dikt höst och footprints (fotspår i sanden)kommentera gärna
2009-02-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Starka upplevelser glömmer man inte, det är verkligen sant.
Vacker text som målar bilder åt oss.....
2009-02-11

  Bibbi VIP
Helt ljuvligt underbart.
Jag bara njuter i fulla drag.
Bokmärke.
2009-02-11

  Angeldust
Du skriver överlag bara vackra texter "poem" detta ännu ett.Tack & kram Sunny för du delar med dig!
2009-02-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gud är, som en
klippa, honom kan
man ej tippa ut,
i honom håller vi
i till livéts slut och
sen blir det på andra
sidan en ny debut...
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP