Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastklistrad

 

hållen

i samma grepp

 

klibbar fast mot en ruta

 

ömmar än

 

tro hopp 

 

och tvivel

 

alltid samma gåta

 

och sjukdom 

 

skuggors förföljelse

 

hjärtan som strider

 

motvilligt

 

förlåta

 

kärleken

 

för alla dess 

 

lögner

 

när vi vet

 

 vi vet 

 

att det alltid blir samma

 

något

 

men aldrig i samma följd

 

Det strider

 

på min tunga

 

bara ord

 

min vän

 

bara ord

 

inte du

 

inte jag

 

 

orden

 

Shhhh...

 

 

 

 

 


 

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-11 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo