Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte älska med dig.

så mycket tid som gått till spillo
åt hopp och tankar om kärleken
jag trodde den var min vän

jag har legat vaken många nätter
och samlat på andetag
öppnat mina händer
för att fånga ett hjärtslag

och jag har sparat dem
älskat och vårdat dem
men mina juveler
är inte äkta


billiga kopior
jag betalat för med min kropp


och jag har stått på balkongen
med en cigarett i mungipan
och våta diamanter i ögonvrån
när dörren smällts igen


jag är inte vän med kärleken


och jag har fått ord
så jag kunnat samla dem på hög
men blåser man på högen
skingras orden som snöflingor
för de saknar substans


varför kan ingen ge mig en chans?


så som svar på din fråga
nej jag tänker inte älska med dig



(men om du vill kan vi knulla.)








Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-11 21:04



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Min Cadillac är ingen billig kopia ,häng me.
2009-02-11

  I Reformed
usch va bra!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå