Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon är jag stark

 

inget mera

självdestruktivt

spyr på ord

som offer

eller

typisk kvinna

Nu är det tuffa tider som gäller

imorgon har hon rest sig 

female warrior

please read next chapter




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 00:56



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....med nöje...!
2009-02-12

  Nova-Liv
I LOVE
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo