Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

curlingexet


det är jag det


sopar framför barnen

på deras väg till dig


du helt omedveten

du har svårt att se

utanför dig


en sak är bra med dig

du har börjat säga

till ett barn i taget


"tycker om dig"



måste se det som positivt

se din förändring är svår

för mig är den alltjämt du

som då




Fri vers av Helene Månsson
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 08:36



Bookmark and Share


  LassO
man kan undra om det är din sak... men du väljer ju vad du vill göra
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma