Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk vals


Du välvde din bål
mot min midja
reste en dans
där vi flödade
likt snurrande stjärnor
i varma tag
om liv och lust




Fri vers av Sway
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 11:50



Bookmark and Share


  arie
du skriver med en sådan enkelhet
och jag kan inte annat än
att ryckas med i detta

hur bär du dig åt?

det är som om livet bor i dig
med sådan självklarhet

tycker det känns
sprittlande

out - standing

går rakt in

tack
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway