Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O-itu


Då du tror att allt är solitt

vänd om


och brist ut i glädje
över att det inte är det

Lyft och dansa

magiskt tillsammans

ren
allt

o-itu




Fri vers av Sway
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 12:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En yster dans i ordmåleri! Tycker om det där "O-itu":)
2009-04-13

  arie
"ren
allt"

redan nu
hör man talgoxens
första
toner
i februari


vittnar om den spröda
vårens
annalkande

det spröda

så solitt

vänd dig
om

lyssna inåt

och du faller ut i
dans

- "ren allt"
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway