Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 december 2003 - Ett inte alltför upplyftande årskifte var i antågande ...


Framtiden är min vision



Framtiden
är min vision ...

Inte min slutstation!

Kärleken är den kraft
som driver mig framåt
på upptäcksfärden ...

... Just nu är det brist
på den kraftkällan
och glöden falnar
oroväckande på härden ...

Livslågan flämtar
för sitt liv ...

I väntan på alternativ

Jag känner hur även
hoppet alltmer svalnar ...



©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-09-02 00:49



Bookmark and Share


    Evelyn
Intressant.
Börjar fint. Slutar fint. Fast inte så glatt.
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP