Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2004


Ingenting förblir


Ingenting förblir vad det
en gång var ...

Allting förändras med tiden

 - Men om du frågar vad?
får du inget svar

Allting har en början
Allting har ett slut

Kärleken kan inte hållas
instängd
ty den finner alltid
en väg ut ...

Men när allting förändras
och ingenting förblir
Min kärlek till dig ännu växer
- den tar inte någonsin slut ...

Allting må förändras och ingenting förbli

Våra själar vill för evigt
vara förbundna genom den kärlek
som får oss känna
att du och jag är vi!



©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-09-02 01:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så stor kärlek här att den vill trotsa naturkrafter! Vackert!
2016-02-17

  himlens hemlighet VIP
bor mycket kärlek i dig och din poesi
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP