Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimme

bakom nattens ridå

bryter siluett

under fallande himmel

driver vind

slår blod rött

grenverken rister

mörkerskuggor

tystnat har skriken

vargens sång klingar

ur livsstrupen

kom




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-12 18:58



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det rena, vilda livet kallar! Jag får lust att leta på en vargdikt och lägga ut här, som svar på vargsången..
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren