Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dig jag ser (när jag ser på dom)

tiotals fåglar flyger ovan himlen ikväll
mörka som åskmoln ögon lyser som eld
lika dystra som dina var en gång
det är dig jag ser när jag ser på dom

de sjunger tillsammans en berättelse om ditt liv
om en framtid som aldrig kommer att bli
mitt hjärta smälter från att ha varit betong
det är dig jag ser när jag ser på dom

plåster och bandage får såren att gro
försiktigt skakar jag bort min oro
för nu vet jag var du bor

tiotals fåglar flyger ovan himlen ikväll
mörka som åskmoln ögon lyser som eld
de sjunger om när du var här en gång
det är dig jag ser när jag ser på dom

© anniks




Fri vers av anniks
Läst 2677 gånger
Publicerad 2005-09-02 08:11



Bookmark and Share


    Oskar Jönsson
Den var trevlig, fåglar som flyger ovan himlen en oktoberkväll när man går på gatan i höstkylan och känner sig småmellankolisk och saknar någon
2005-09-04

  Bex
Fina ord. Om man kunde jämföra en text med en tavla skulle den här vara en sån där ganska perfekt.
2005-09-02

  Michmich
Den här berörde mig ända in i märgen...
så äckligt vilken rysning jag fick när jag läste den... mmm jag vet inte hur jag ska beskriva det men jag älskade den!
2005-09-02
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva