Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas på att förståelsen vinner över våldet.


Klasskamp

Det skulle bli den sista drabbningen;

an archos versus lé pyramide

Dimman ligger tätt som en fet blaffig Klyscha.
Svärden blänker blitzkrieg skimmer
som skakar fram en Intensiv
Derby känsla som lamslår rädslan.

Men så helt plötsligt;

Drip
Drop
Drip
Drop


De första regndropparna landar
Ömt på de blodtörstiga krigarna.
Solregnet uppenbaras.
Himmelska dofter,
Sprider sig på fältet.
Det är hembakade bullar.

FIKA PAUS!

Konflikten diskuteras över en kopp kaffe.
Men vad händer efter fikarasten?

DET BESTÄMMER DU….





Fri vers av "Dempa"
Läst 423 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-12 23:14



Bookmark and Share


  peter markurth
då måste vi diskutera samt nogrant analysera varför vi ej kan enas.till att börja med.
2009-02-16

  Eaglemountains VIP
Jo, vi bestämmer, om vi enade kunde stå .....
2009-02-13

  peter markurth
just det ,det bestämmer vi....

bra text..
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"