Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkning...


knulla mig

ta ett steg in i rummet
och dansa för mig
släpp på dina tyglar
du är spänd
slappna av

i min röda fåtölj
runt omkring
kom då
kvinna
dansa för mig

du kan musiken
rörelsen som rör
innanför
mina kläder
nedför

var inte blyg
dansa för mig
ge mig dig
kom ner
över mig

knulla mig




Fri vers av Fredric
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-12 23:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
skönt gung där!
2009-02-12

  Svartsilver
inte mycket att tolka i mina ögon, mer pang på rödbetan.
men bra!
2009-02-12

  Blåbäret
*puh* vilka rader...kan nästan höra musiken som får en att göra allt detta...rackarns, detta var bra!
2009-02-12

  Maria Natasja
Väldigt bra och sexigt detta...det här, den här....den bokmärker jag!!!
2009-02-12

    Melona
intressant
tolkning, som har ett mycket tydligt budskap i sin önskan...
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric