Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flodhästen...

runtomkring, alltid runtomkring
i cirklar, i paralleller och över
inte med dig, utan om dig
pratar alla, i din enkla frånvaro

du går omkring i din egna värld
tror dig vara omtyckt och älskad
men ser inte att blickarna menar
de ser inte upp utan snarare ner

ingen vågar berätta vad de känner
vad de egentligen menar o tycker
utan låter alla tankar och klagomål
landa i din omgivnings landskap

runtomkring, alltid runtomkring
går vi runt...

vår flodhäst




Fri vers av Fredric
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 00:00



Bookmark and Share


  Fånga dagen
jättebra dikt
tänker genast på den medberoende och alkolisten
hur flodhästen vevar sin svans och sprider sin dynga över allt

mvh Anna-Karin
2009-02-13

  Blåbäret
jobbigt omedveten...men så söt liten unge på bilden
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric