Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös ångest

 

Det är inte att överleva
som skrämmer mig mest
när jag tvekar framför tåget
Inte heller att jag ska dö,
så länge ångesten stannar
Inte följer mig mer




Fri vers av Sara Boström
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 14:17



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Sara!

En tänkvärd dikt om våra livsvillkor. Hälsar Fredrik
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström