Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Novell/Dikt.


Den ljusa platsen, del 1


Den ljusa flickan bor på den gröna ön.

Och jag måste hitta henne igen.

Jag söker i väst, i öst, i kalla marker.

Världens kalla åkrar får min hud att frysa.

Havet är så stort, så svårt att korsa.

Den gröna ön är så svår att nå.

Jag måste kämpa ett tag till

jag måste kämpa mig dit

jag måste klara av det




Fri vers av Sareo
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo