Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom låsta dörrar...

jag ser dig gående
likt mången gång förr
jag ser dig gående
mot skuggan av min dörr

jag hör dig skrattande
likt måsar på mitt tak
jag hör dig skrattande
hånfullt mot vår smak

jag ser mig gråtande
som aldrig nånsin förr
jag ser mig gråtande
med blicken mot min dörr

jag ser mig




Fri vers av Fredric
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-13 23:02



Bookmark and Share


  Blåbäret
så vacker bild, längtar ut när jag ser den...som att gå och bara vända ryggen mot betraktaren...som känslan i raderna förmedlar...snyggt
2009-02-14

  Fånga dagen
väldigt fint beskrivet och en vacker bild
mvh ak
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric