Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tredje dagen (requiem....)

på tredje dagen var där mörker
mänskligheten låg död vid våra fötter
kyrkornas ruiner blev skyttegravar
när mörket regerade runt omkring

hennes ögon var slutna då
det sista andetaget var nära
släppte henne ur mina händer
och hon föll i ett hav av tårar

en förlust så stor för mig
inte ett andetag för mänskligheten
med min hand av gud
flyter fiskarna till ytan

när haven färgas dött....




Fri vers av Fredric
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 23:22



Bookmark and Share


  lyckeli
på tredje dagen....


....gillar jag ju dig.....
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric