Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korpens öga

din svärta är mörker
ditt liv skapar död
du bygger bo
av andras drömmar

med ögon av djup
som helvetes brunnar
visar du framtiden
där själar brinner

ditt skratt landar hårt
på öppen bröstkorg
där döden rycker
ivrigt i dess själ

på kroppen sitter du
pickandes
när livets sista pust
andas ut




Fri vers av Fredric
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-15 00:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man skall inte glömma att Gud använde en korp för att förse profeten Elia med mat.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric