Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sol och skugga

solsidan ångar
men på skuggsidan biter
frosten ännu hårt




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-14 09:06



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En superb haiku tycker jag..såå mycket innefattas..inramas..i dessa tre rader!!
2009-02-19

    Madeleine Ågren (Maduska)
Som livet, igen. Men också som den härliga våren ...
2009-02-15

  Eva Langrath VIP
Härlig text som skapar bilder av både inre och yttre mått i livets paradox.
2009-02-14

    ej medlem längre
Precis.. de fuktiga dimmorna på solsidan känns hoppfulla... som om vårens eldar börjat pyra i marken
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP