Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad tror du?



när hjärtat slår för att det kan
inte för att det vill
och det fortsätter och fortsätter
och när avsikten är enbart god
för att den bara finns där
och det bara ökar
när känslan av samhörighet finns
på ett direkt och naturligt sätt
och den bara håller i sig
när man bara finns
för varandra
och finns
i glädje
och finns
i vänskap
även efter ovänskap
men att man kvarstår
i vänskap
och det är bra
och man stöttar varandra
är det då
det är kärlek?





Fri vers av glittertindra
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-14 12:18



Bookmark and Share


  karenina VIP
jag kan nog hålla med de båda kommentatorerna nedan...

så både ja och nej på din fråga.. när jag läser din fina dikt ända fram till det där med vänskap så tänker jag kärlek, alltså en erotisk sådan, även om vänskap även finns med i ett sådant förhållande. men.. i kärlek som uppstår ur ren och skär vänskap, den är en annan sorts kärlek, en varm och trygg och utan det passionerade som både skapar lust och lidande
2009-02-16

  Sanningsägaren VIP
det finns kärlek
sen finns det kärlek
det är säkert en slags kärlek
men inte kärlek KÄRLEK
tänker jag
2009-02-14

  halmstrå
jag tror det är just precis så kärlek är
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra