Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu känns det gott att äntligen sluta bry sej om vad som är rätt eller fel, det är mitt liv.


Du, se hit

Står här så naken
själen så frusen och bar
Vaknat och förstått att
livet ibland kan vara
som en nitlott

Jag var en gång så fri
mina tankar full av liv
Åren har gått allt har
blivit så smått.

Jag vrålar mot månen ett skrik
som befriar mej!
Släpper lös det glömda
legat och dammat
totalt bortglömda.

Jag kan äntligen hitta tillbaka
mina ögon så klara ser
precis hur det borde vara.

Kärleken, utan den kan vi äga allt
men ändå inget.
Jag är fri behöver inte värdera
bara verifiera att tiden är för kort
för att väljas bort.




Fri vers av birgitha
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-14 17:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
tiden är för kort för att väljas bort...de orden tar jag till mig.
Väl poetat
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha