Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Back to the primitive, Fuck all your politics!


Jordnära

Nomader trummar fram gryningen.
Taktfast och stolt i evigheten.
Seansen för att möta verkligheten.
Bestialiskt kommer vi hem igen.





Fri vers av "Dempa"
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-14 21:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Nu har jag varit på olika senaser i mitt liv och lagt det bakom mig

Jag tror det gäller att hitta ett intresse i livet där man förlorar sig själv

eller uppgår i
2009-02-15

  Pytti
Så j-la vackert får mig att längta att sitta vid en brasa och bara lyssna o titta på hur natten går förbi
2009-02-14

  peter markurth
politiska system=underordnade filosofiska...detta är tänkvärt..
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"