Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan någon förklara?


Om att vara förväntansfull.

Beräkningen räknar sig själv,
snabbare än ljuset.

-Men varför går då allting så sakta?




Fri vers av "Dempa"
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-15 14:49



Bookmark and Share


    Issand.
jag älskar verkligen titlar som börjar på om!
2009-02-15

  Eaglemountains VIP
Därom tvista de lärde ..... jag måste använda detta uttryck igen .....
2009-02-15

  Roula O
Det lönar sig alltid att vänta på något gott..det var inte svar på din fråga. Det brukar vara så att tiden går saktare när man längtar efter något, för att man tänker på det för jämnan :)
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"