Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom snackar om grannen vid bordet bredvid

Han lärde sig
först
att täcka över
tanden

längst ned
till vänster
med tungan

då ilade
det inte alls
när han drack

kall öl

sen kom han till
insikt

om

att jägermeister
och

annan sprit

faktiskt var

lösningen




Fri vers av Emanuel H
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 18:16



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt skrivet!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H