Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill egentligen inte vara såhär ledsen för att min vän lämnar mig, men eftersom mitt liv byggts upp med hjälp av just den här vännen, är det svårt att släppa det. F -.-


Flyg och ta och glöm det


Du som alltid låtsats stå vid min sida
Du som alltid kramar mig och ler
Du som vill trösta när jag gråter

Du finns inte vid min sida längre.

Jag vill klä in min sorg i vackra ord
Förklä sorgen och ge den vingar

Flyg lilla fjäril, flyg

För jag vet

att inget kan inverka på ditt liv nu

Inte jag, inte hon.
Men han,
han som ÄR ditt liv nu

Varför låter du honom bemästra dig
Och ta dig med upp i skyn
Utan att ta någon hänsyn till känslorna

De platta känslorna,
som blivit platta av din fot

Älskade du, du skulle aldrig lämna mig
Men nu har du lämnat jorden för gott

Och jag kommer aldrig se dig på samma sätt som förut

För du har stampat ner mig i marken
Och tack för den kängan,
och förlåt för att du anser att du är bättre

Jag mår inte bra av att bli stampad på,
vem gör det egentligen?

Men vad ska man göra åt det då?

Flyg, min vän, flyg till skogs!




Fri vers av Loviza
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza