Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du




Du är morgonsolens strålar
du är daggen över mon,
du är regnbågen i solsken
du är doften av pion.

Du är älvdansen på åker
du är grönskans djupa dal,
du är furan uti skogen
du är livets manual.

Du är kärleken, passionen
du är forsens vilda brus,
du är skratten du är gråten
du är skogens stilla sus.

Du är mörkans silvertäcke
du är månens kyska natt,
du är duvans vita fjäder
du är famnens ädla skatt.

Du är livet, du är döden
du är myllan på vår jord,
du är lyckan, du är sorgen
du är modergåvans ord.

Du är morgonsolens strålar
du är grönskans djupa dal,
du är doften av passionen
du är livets manual.





ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 08:34



Bookmark and Share


    Inger
Vackert skrivet så borde alla få känna sig... Kram
2009-03-11

  Tera
Vem är denna fantastiska du?..:)
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori