Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden tagit slut

 

Vill bara säga
nu när orden tagit slut
att jag saknar dig

Även om rösten har gått en annan väg

Önskar att vi en dag
åter får mötas
Glädjas varandras stig

Jag ville dig aldrig illa
även om du rädes
min vandring

Den smärta jag känner
tomheten

Men inget tycks mig finnas kvar

utom kärleken alltid

 

 




Fri vers av Mona*
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-15 20:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En fantastiskt fin dikt..får känsla av stort vemod..och stor fördragsamhet..med livets gäckelse - sparas såklart!!!
2009-02-17

  * Ammi *
vi gör våra val, ibland kan de såra eller missförstås.
tycker om denna!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*