Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(solskyddsfaktor 75)




en helvetes tur

jag reser
djupare
än du
någonsin
drömt

jag reser
från kyla
till värme
brännande
het

sångerna
spelar nu
inuti min
svettande
hud

jag ler inte
när huden
smälter
och bubblar
likt olja

min resa är
längre ner
och evigare
än vad jag
någonsin

vågat tro




Fri vers av Fredric
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-15 22:17



Bookmark and Share


  Blåbäret
här var det hetta...sådan hetta att solskyddsfaktor inte fungerar liksom...gillar just djupare
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric