Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens Dessert Tips!

Dempas smaskiga synvinkel panacotta.

100g upp
100g mellan
100g ner

UPP; Ser dig själv men inte andra.
MELLAN; Ser andra som du ser dig själv.
NER; Synfältet är blankt.

Ta en stavmix.
Blanda ingredienserna i en bunke.
Rör om tills det blir fluffigt.
Häll ner den i en skål.
Serveras med en varm kopp spontanitet.

Avnjut gärna efterätten en vinterkväll,
framför brasan med en god bok.




Fri vers av "Dempa"
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 23:11



Bookmark and Share


  "Dempa"
Särskrivningen är en del av efterrätten ;P
2009-02-15

    Issand.
du särskrev Dessert-tips


och jag blir snurrig,

men skulle gärna ha en varm kopp spontanitet !
2009-02-15

  Roula O
Du har humor...bra skriven!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"