Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till alla poeter.


www.poeter.se

Rask som ”Rasken” när ögon splittras.
Sneglar bubbligt över tankar,
som skruvas lös i kontrollrummet.
Vandrar ihärdigt emot målet.
Knappar orden med kraften.
Spontant regnar rytmen över oss.

Vi kan bara njuta,
Varför skämmas?




Fri vers av "Dempa"
Läst 441 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-16 00:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En fullträff !
2009-07-21

  Junitvillingen
Finns sannerligen ingen anledning att skämmas - nej, det är en gåva att vara poet!! Din hyllning tar jag till mig, ja den har faktiskt precis " gjort min dag ". TACK!:-) och TACK DETSAMMA!:-)
2009-03-12

  Pytti
Tack för den!

Vilket fantastiskt flyt....
2009-02-16

  Mr Lindemann VIP
Att av den andres innersta som med ord är uttryckta så

Går man då åstad?

Nä, man stannar upp en smula och tittar in i sin nästsom är gjord av poesi
2009-02-16

  Eaglemountains VIP
Njuter är det rätta ordet - aldrig ska vi behöva skämmas .....
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"