Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekvation





Inget svårare är
än det enkla

inget så enkelt
som det svåra

simmar jag ut
i det bottenlösa
sjunker och förstår
... det är inte
svårt
om man kan
simma
men farligt enkelt
är att drunkna.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 12:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Full av livsvisdom, Tack.
Eva
2009-02-18

  Miss Mod
Vilken underbar text,
bokmärker direkt.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real