Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kan jag se livet genom ett barns ögon

Som liten var jag stel och korrekt
utan drömmar som barn ska ha
allt tolkade jag så vuxet och så förståndigt så
såg på livet med en gammal själs ögon lika trött
uppgiven som en hundraåring
så började min livsresa baklänges ur ett annat perspektiv
egendomligt stapplande på värkande ben
såg jag er lämna barndomen för att ensam möta den




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-16 13:13



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Man ska vara väldigt vuxen för att vara ett äkta barn. Snyggt formulerat! Bokmärker.
2009-02-16

    My Rådmark
å jag bara RYSER!!
Jag vet exakt vad du skriver ..
känner igen resan.
kanske sitter vi i samma vagn?
2009-02-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
liten liten formas
liten liten dör
fin text om rikedom i tillbakaresande.
Texten är fint mångbottnad
2009-02-16

  Lili Samuelsson VIP
mm, som att resa baklänges, men att också resa framlänges, den väg som är den egna vägen
2009-02-16

    Maria Malm
Våra livsresor sker ur våra egna perspektiv..åker vi framlänges eller baklänges..
2009-02-16

  Suzy med punkterna
Du har hittat den gyllene tråden i din poesi och jag följer varje steg med vördnad
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren