Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förlåtelse utan uppskov


En behovsprövad insikt

Med livet i fruktan
där finns några val

Men förståelsens öppnig
jag nu för på tal

Att vinna en seger
av oskälig art

Är som att börja
utan en start

Målets sträcka
förändras en del

En heder är säkrad
allt blev så fel.




Fri vers av B Brom
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom