Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knega för att leva


Arbetaren

Mannen och Kvinnan är producenter,
bakom fabriksdraperierna.
En mellankolisk tango sprids i gränderna.
Den handlar om kärlek på avstånd.
Dräktiga toner väcker stridsgnistan.
Dags att födas platt igen.
Två runda farbröder delar på en pilsner,
och diskuterar det nya tillskottet .
Jag famlar runt i diskussions ämnen.
Suger honungen ur orden,
Och styr mitt nya liv framåt.
Drar spaken bakåt och tillverkar;

Meningslöshet på burk.




Fri vers av "Dempa"
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-16 23:09



Bookmark and Share


  Diana,V
arghh .. så braa
2009-03-03

  Eaglemountains VIP
Mycket tänkvärt ....
2009-02-18

  peter markurth
tänkvärda ord..
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"