Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid

 

jag behöver ge

 

mig själv

 

näring

 

att bli stark

 

i grunden

 

osäker

 

på vems tid

 

att ta 

 




Fri vers av LadyFool
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-17 01:17



Bookmark and Share


  Rockalex
Kanske prova att ta lyckans tid

eller lekens tid

jag det är bara att välja

jag glömde skrattets tid
2009-02-24

  Tera
"tid


jag behöver ge



mig själv



näring



att bli stark



i grunden



osäker



på vems tid



att ta"

Tyckte om detta...

vems tid kan du ta?
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool