Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan i trädet


hon satt länge kvar på en liten gren

för flickan i trädet ville inte erkänna
att sommaren var över

men när löven föll
och inget gömsle fanns

föll också hon




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-09-03 08:50



Bookmark and Share


  Jojo
Den flickan kunde ha varit jag!!
Läste den här på w-art och föll direkt. Här hade jag faktiskt missat den.
Jättefin text!
2007-08-30

  Maria Zena Viklund
oj vad vacker! en hyllningsapplåd!
2007-08-20

  Moa-Lee
Appsoluut en femma hörru ! Kram / Moa-Lii
2007-07-06

    Agneta VIP
och åter fann denna flickan tillbaka till sin favoritpoet... :) Mycket vacker och talande dikt.
2007-04-30

  Per Rydberg
Det är en femma!
2005-10-30

  Per Rydberg
Jag kan inte förklara varför - den är bara så skön att läsa!
2005-10-30

    Sandra Odhage
Väldigt bra! Gillar starkt.

// Sandra
2005-10-19

  madinsane
bäst, bäst, bäst!!!
2005-09-13

  Daniel_78 VIP
bäst på länge!
helt suverän!
klar favorit!
2005-09-06

  Manal
vilket farväl till sommaren. vackert
2005-09-04

  Anders P VIP
mycket vacker bild av sommarens övergång i höst eller kanske flickans motvilliga förvandling till kvinna?
2005-09-03

  kath
vackert .... väldigt bildrik ger mig många tankar ... som taget ur en längre text ...blir nyfiken på flickan i trädet
2005-09-03

  Fialotten
Hoppas att hon föll i en lövhög.....*L*
Fint och lite sorgligt skrivet.
2005-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP