Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Evelina Nilsson.


Morgondagen

Hon kom till mig idag,
lika vacker som igår.
Hon hann inte stanna så länge,
för hon hade bråttom hem.

Men hon
lämnade mig,
med ett löfte
om morgondagen.

Hon kom till mig i natt,
lika vacker som alltid.
Hon sa att hon hade all tid i världen,
hon kunde stanna tills i morgon.

Hon lämnade mig,
med ett löfte
om morgondagen.

Hon är här med mig nu,
lika vacker som i natt.
Hon ler mot mig och lockar på mig,
hon försöker få med mig ner igen.

Hon lyckas inte idag.

Men hon
lämnar mig,
med ett löfte
om morgondagen.




Fri vers av nilssonjohansson
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 11:44



Bookmark and Share


  unikajag
VACKER!!!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

nilssonjohansson
nilssonjohansson