Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är vem

hjärtat är starkare än vad man tror
det är tanken som gör människan svag

detta gäller både syster och bror
tankar som bearbetas varje dag

är då den tanklöse den starkaste
och kärleken det allra vackraste




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 399 gånger
Publicerad 2004-06-02 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP