Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

briggen blå blues

så klart
ovanpå min värld
lyste du
för mig

du var
min stjärna
som förde
mig ur kurs

så jag
gick på grund
och att
jag är ett vrak

(i spillror)




Fri vers av Fredric
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric