Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är natten här

Ser månen gå ner
bakom träden
och stjärnorna vaknar

Himmelen mörknar
blir svart
nu finns inga moln mer

I skenet av gatlyktan
går en gestalt
snart försvunnen

Imorgon går solen upp
igen
natten somnar

Kanske ska fåglar kvittra
kanske ska löv falla
från tomma grenar

Kanske kommer natten igen
och väcker stjärnorna
Kanske




Fri vers av Taurus
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-09-03 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus