Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 19 februari







Småler
när jag tänker
på bilden
av döden


skelettet lien
och kappan


vad skulle
en sådan figur
kunna göra


om man behövde
ett handtag




Övriga genrer av Bim
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-19 08:37



Bookmark and Share


  jardan
En sån styrka att ha med humor byt ut liemannen mot en ängel....
2009-02-19

    Maria Malm
Allvar och tragik, som toppas med humor.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim