Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engångsartikel

Kom och kyss mig
leende ska jag besvara
och leende ska du gå

Kom men aldrig tillbaka
människor kommer
och går
jag vill bara känna kyssen




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-19 15:20



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert!
2009-02-21

    FinnRaggarn
så du vill inte höra Chevan ,Wrom Wrom Wrom.
2009-02-19

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet vännen min!
2009-02-19

    johanni
Känns så väl igen även om man inte vill vara någon slitåslängvara.
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
P.S. "Ett odiskutabelt engångsmirakel", som Tom Trick sjöng. D.S.
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Räcker det verkligen...?
De brukar ge mersmak.
Man vill ha fler.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP