Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ute och cyklar

cyklar utan lyse
i natten

anar vägens kanter
men hinner aldrig
se groparna

innan det är
för sent




Fri vers av Anders P VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-09-03 23:39



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Fast lite spännande är det att cykla i mörker.
Som att gå vilse i en främmande stad.
2008-09-07

    drygare än yes
den var djup så är det ju man märker det inte för en det är för sent
2005-09-04

  Smultris
Störtdykning alltså...*L*
En dikt som man kan tolka på flera sätt.

*Gillar*
2005-09-03

    ej medlem längre
Som livet, alltså...
2005-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP