Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100

 

Soldaterna marscherar brutalt fram

med ett sexuddigt ideal rakt ut ur rektum.

Mediefrälsta Sverige använder

Sin kristallkula; Tv:n

för att klaga och neutralisera situationen.

Nyheterna presenterar rubriken;

Dagens sanning.

Krisen går ständigt i repris.

Grisen går ständigt i repris.

Ge mig dosan så jag kan,

Spela över skiten med kärlek.

Klockan tickar oro i intestinum crassum.

Dags att krysta ut ångesten,

Och andas Soluppgång likasom solnedgång,

När procenten färdas i oändligheten,

måste jag presentera sanningen jag lever med;

Vi har bara varandra!




Fri vers av "Dempa"
Läst 482 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-19 20:15



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
starkt fredstänkande budskap
2009-02-20

  "Dempa"
christer; precis min poäng!
2009-02-19

  "Dempa"
Människan är född till kärlek
inte hat!
2009-02-19

  Mr Lindemann VIP
Great!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"